Bebishandling på IKEA

Idag har vi varit och gjort IKEA. Vi har bestämt oss för att inhandla det mesta till bebisen nu, jag har redan börjat få ont i både rygg och ner över rumpan och ljumskarna (gissar att det är foglossning) och vi tyckte båda två att det är bättre att få det mest väsentliga fixat nu, innan det kanske blir så att P får köra iväg själv och fixa (vilket är svårt för mig med en smula kontrollbehov). 
 
 
Det vi har köpt idag till bebisen är: Lekmatta, spjälsäng Sundvik, Madrass Vyssa Vackert, Madrasskydd, Bäddmadrass Vyssa Tulta, Bäddset Älskad och Hjärtevän, Spjälskyddet Kompisar, Frottéhandduk Älskad och Badet, Täcket och Kudde Len. Vi hittade även en fårskinns"bit" som egentligen ska vara till golvet, men vi tänkte bädda vagnen med det i vinter.

Edit: har nu fått höra att Ikea rekommenderar att man inte använder fårfällen till bebisar, så den kommer vi att lämna tillbaka igen. 
 
Nu ska jag sätta mig och börja leta efter skötbord, skriva inköpslista till Ullared och leta efter ett babyskydd (vi har bestämt oss för ett MaxiCosi, men inte vilken modell ännu). Vi funderar även på att boka in ett ultraljud på Emmas ultraljud i början av nästa vecka, det är inte säkert att P kan vara med på RUL, så vi ville boka in ett där han kunde vara med, så vi får reda på kön och se bebis samtidigt :)
Till Noah | IKEA, Sundvik, Vyssa Vackert, Vyssa Tulta, Älskad, Hjärtevän, | |
Upp