Bloggens byggstenar

Jag lyssnade på podcasten bloggbusiness med Vanja Wikström här om dagen. Hon pratade om hur hennes blogg är uppbyggd med fyra byggstenar för att den ska funka och jag började fundera på vad mina byggstenar är och ska vara för att den ska fungera. Jag kom fram till att min blogg har dessa byggstenarna, bloggen ska ha ett syfte och inläggen kännas mer som att de har ett värde. 
Bloggen kommer vara en blandning av Vanjas, Annica Englunds och Matildigt.
 
 
  • Noah. Ganska självklart att Noah är en väldigt stor byggsten för min blogg. Jag kommer att skriva om hans utveckling, kläder vi köper och annat som har med Noah att göra. 
  • Och jag kommer även vilja dela med mig mer av vår resa med en prematurbebis. För mig har det varit lite stöttande att hitta andra som har delat samma resa som oss, även om man inte känner dem så är det skönt att läsa historier där det går bra och inte bara familjeliv-skräck. 
  • Cancer och cancervården (framförallt för unga.) Efter att jag själv har varit sjuk, så vill jag hjälpa till med att cancervården ska bli bättre. Och framförallt hur unga blir bemötta i vården. Att höra att man är för ung för att få cancer är något som måste försvinna i vårdpersonalens tankar. Cancer drabbar alla åldrar, men är man ung så blir man inte tagen på lika stort allvar som en som är mer "rätt" i ålder för att få den hemska sjukdomen. 
  • Skönhet.   Jag ska verkligen ta tag i mitt skönhetsintresse igen, utnyttja mina utbildningar till max. En hemlis är att jag verkligen kommer att satsa på skönhetsbiten, både när jag gäller mina utbildningar och i min blogg. Produkter ska recenseras och jag kommer att försöka dela med mig av lite tips och hemlisar.
  • Vardagsliv och allt som hör där till. Feminism, hälsa, vardagsproblem, bostaden och kläder. Egentligen allt som jag intresserar mig av som inte är listat ovan. Som jag har sagt innan så kallar jag mig själv för mixter av en anledning, en blandning mellan en hipster och en märkesnörd. 
 
Allmänt 2015, Bloggrelaterade inlägg | |
Upp