1 månad och senaste dagarna.

 
I tisdags var det äntligen dags att åka hem. Det var 4 veckor efter Noah föddes och jag är så tacksam att allting har gått bra och att vi inte behövde bo längre tid på sjukhuset.
Bilresan hem gick bra, han blev lite ledsen i bilen men det gick över efter en stund. Caspian var väldigt nyfiken på han när vi kom hem, men han har varit väldigt duktig. Den enda gången han egentligen har varit väldigt nära Noah var när bilden men han och Noah togs, annars håller han sig på bra avstånd.
 
Noah ligger mycket i sitt babynest eller kängru hos mig eller P. Han har varit lite mer "gnällig" än vad han var på sjukhuset, men nu är även trötta veckan över (i graviditetsveckor är han 36+0 idag) och det är antagligen därför han är piggare och kräver mer av oss nu. 
 
Idag kommer även hemsjukvården och ska väga han. I tisdags vägde han 1984g, så han lär ju vara över 2 kg idag. Min lilla fågelunge. 
 
 
Idag är det även 1 månad sedan Noah föddes. Tiden har gått så fort. Och på 1 månad har han gått från övervakning på hjärtat (har alla prematurbebisar fram till vecka 34+0), haft cpap, legat i kuvös och värmesäng.
Nu är det bara sonden som ska bort också, men han måste orka äta mer på flaskan än vad han gör idag, men det kommer. 
Allmänt 2015, Noah - 2015 | |
Upp