Radhus

För lite mer än ett år sedan var jag och P på en husvisning på ett radhus. Ett radhus som verkligen andades oss. Jag kunde verkligen se oss skaffa familj i det huset, men tyvärr så drog priset iväg och vi var tvunga att dra oss ur. 
Nu sedan Noah föddes så har jag verkligen känt att jag inte vill bo i lägenhet särskilt länge av hans liv. Jag vill att han ska ha nära till både stan och naturen, kunna bada i en liten pool på sommaren och kunna göra snögubbar på vintern. 
Det är så fruktansvärt tråkigt att vi inte kunde köpa det radhuset, för nu när jag kollar på inredning eller tänker på framtiden, så ser jag bara det radhuset framför mig. På övervåningen var där tre sovrum och ett badrum. På markplan var köket, vardagsrummet och tvättstuga. Trädgården var inte jättestor, men där fanns både en alltan, uteplats och tillräckligt stor gränsplätt för oss. Vitt, fräscht och en lagom stor dröm för oss där vi kan bygga upp vår framtid. 
Åh. Jag vill verkligen att det snart är vår "bostadstur", men sålänge får vi bo i vår lägenhet (och den är det inget fel på, men jag längtar efter gräs under fötterna)
 
 
 
 
 
Allmänt 2015, Hemmet | |
Upp