Loppi blogbag - Babylove

Precis innan jag blev inlagd så kom blogbagen. Jag har dock inte haft möjligheten att utvärdera den alls eftersom jag fortfarande inte har kommit hem. Mamma var iaf snäll att ta bild och skicka på paketet, och Peter tog med sig tidningen så jag är läst den nu när jag har varit inlagd. 
Paketet innehöll iaf: 
 

Philips Avent
Nappflaskan från Philips Avent. Den har även en bröstformad dinapp som gör det lätt att kombinera amning med matning i nappflaska. Eftersom den har en avancerad ventil i dinappen så motverkar den kolik. Flaskan tål temperaturvariationers så den kan därför förvaras säkert i kylskåpet, men den passar även bra för uppvärmning som i micro eller för sterilisering

Bambino
Bambino Puré Pot är en förvaringsburk till hemmalagade puréer, färdig mat, snacks eller frukt. Den har en smidig form, är lätt att diska och har ett skruvlock som sluter tätt. Denna kommer definitivt packas ner i skötväskan direkt.

Unilever Neutral
Tvättmedlet för känslig hud
Neutrals tvättmedel för känslig hud är utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämne och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Vi har alltid använt oss av detta märke när våra barn varit små då barnens hud är extra känslig den första tiden.

Sköljmedlet för känslig hud
Neutrals sköljmedel för känslig hud är utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller precis som tvättmedlet 0% färgämne och 0% parfym allt för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Sköljmedlet gör kläderna och lakanen mjuka och fräscha samt förhindrar statisk elektricitet.

NaturalCycles
Med NaturalCycles kan du på ett helt natuligt sätt följa din fertilitet genom att analysera din kroppstempratur i en avancerad bio-statistisk algoritm. NaturalCycles kan kliniskt testat identifiera dina fertila (röda) och icke-fertila (gröna) dagar med 99,95% effektivitet. Allt du behöver göra är att mäta din basala kroppstemperatur före du stiger upp ur sängen på morgonen och ta reda på din fertilitet för dagen. Helt naturligt, utan biverkningar. När jag har kikat runder så verkar det dock som att det saknas en del i mitt paket, för andra bloggare har fått med temp och som ett litet paket. Få kika på det när jag får permission. 

Folksam
Barnkit från Folksam. Det innehåller bland annat skavsårsplåster, brännskadegel och solskyddskräm.  Perfekt att ha med sig i skötväskan.

LOPPImagasin Babylove
I nya numret av LOPPImagasin berättar skådespelerskan Claudia Galli Concha om sitt livs roll -mammarollen och bloggaren Lofsan om bästa mammaträningen, restips med barn, trender i barnvagnsdjungeln och pappa-krönika av programledaren Olle Selmén. Missa inte höstens största vinstregn med priser till ett värde över 10 000 kronor.

Allmänt 2015 | #aventglasflaska, #naturalcyclesnc, #folksam, #NaturalSE, #bambinonordic, #loppiblogbag, #loppiblogbagbabylove, #Loppisverige | |
Upp