Right now inspo

 
Här är det som inspirerar mig sjukt mycket just nu. Vissa saker kanske är materalistiska, men andra är själva känslan. 
 
  1. En bra arbetsplats. Helst vill jag kunna leva på sociala medier, med PR, event och liknande. Jag vill kunna jobba hemifrån, kunna spendera mycket tid med kiddo när han växer upp och kunna vara min egen boss. 
  2. En klocka från Marc by Marc Jacobs och en Louis Vuitton Speedy bag. No more needs to be said. 
  3. Vara en harmonisk familj, där alla är lyckliga och trivs med vad man gör. Även att vi ska kunna ha det lilla extra när vi ha det. Familjen Wikström/Malmkvist har verkar ha precis det precis som vi vill kunna ha vårt liv. 
  4. En kropp jag trivs med. Lauren Conrad har drömkroppen. Även Ally Valentine. 
  5. Att alltid ha barnasinnet kvar. 
  6. Den perfekta garderoben. 
  7. Kunna prova ut nytt smink och recensera det. 
Inspiration övrigt | | Kommentera |

Sommarens sista dag.

Ja, det känns verkligen så. Imorgon är september här och sommaren är officiellt över för detta året. Idag har man verkligen märkt att hösten är på ingång, regnet har i omgångar slagit mot rutan och idag var första gången jag kände att jag behövde ha en jacka när jag gick ut. 
Men jag ser verkligen fram emot hösten. Vi har två ultraljud, ett tillväxt och ett 3D/4D som vi bokat in själva. Jag fyller år och bebis kommer när hösten är slut. 
 
Jag har mycket jag vill ordna nu under hösten. Dels ska det sista till bebisen inhandlas, vi skrev en lista på vad som behövs här om dagen, så det blir väll en sista tripp till Ullared snart. Sedan har vi ett par kartonger med möbler som ska sättas ihop, barnsängen, ett nytt soffbord och en hurts som jag ska ha mina nagelgrejer i. Sedan vill jag möblera om lite. Flytta min "hörna" från där den står idag, till fönstrerna och flytta upp tv och soffa längre upp i vardagsrummet. Där min hörna står idag, vill jag ha en nagelhörna, ett bord där mina grejer alltid står och så jag slipper packa upp och ner allting hela tiden. 
 
Sist så vill vi få köket fixat. Istället för det stora bordet som vi har idag, är vår tanke att ha ett barbord istället. Vi är väldigt sällan många som äter hos oss och det hade passat bra i vårt kök även när kiddo blir lite äldre och sitter vid bordet. 
 
 
Allmänt 2015 | | Kommentera |

Domännamn?

När man köper PRO under ett år så ingår det ett domännamn. Jag har än så längre inte utnyttjat det, då jag inte vet vad min domän ska heta. 
Nu känner jag att jag vill ändra lite. Men frågan är, ska det vara "www.saranilsson.se" eller "www.hallonbebis.se"? För om ett par månader så är den där hallonbebisen ute och bloggen kommer bli mer en vardag/familjeblogg än bara en gravidblogg. 
Så nu frågar jag er, mina kära läsare. Ska bloggen heta saranilsson.se eller hallonbebis.se? Om inte annars, vad tycker ni att bloggen ska heta? Jag vill ha någon ganska kort och klart. 
 
 
Bloggrelaterade inlägg | | En kommentar |
Upp