Mina favorit bloggar - föräldrarbloggar.

Jag undrar om man fastnar i detta föräldrar-träsket automatiskt när man blir gravid.. Det känns nästan som att det blir så automatiskt när man blir gravid, eller iaf var det så för mig. 

Så, jag tänkte dela upp denna kategorin i två delar, en som är föräldrarbloggare och en som inte är det. 

Denna delen är som ni nog förstår föräldrarbloggar, nästa del blir icke-föräldrar-bloggar. Kalas! 

http://nyheter24.se/modette/vanja/

Okej. Let’s kick this off med den glammigaste mamman i Sverige. Glammoms grundare Vanja Wikström. Hon bor med sin kille Niklas på söder med deras supersöta son Iggy. För er som har missat denna fantastiska familjs youtube-kanal tycker jag ni genast ska gå in och skriva ”familjen Wikström-Malmkvist” i sökrutan och bli inspirerade till ett fantastiskt familjeliv. Iggy är förövrigt en liten stjärna i sig!

 

www.lindablom.se

Linda är väll en av de bloggarna som jag följt längst. Även innan jag blev gravid så drömde jag mig iväg när jag såg hennes fina gravid-bilder och när man har fått se Selma växa upp. För lite mer än ett år sedan gjorde Linda ett sjukt inspirerande inlägg om hur tufft det varit för dem att bli gravida och vilket mirakel Selma är, nu är Linda gravid med bebis nr två, så fruktansvärt kul att de lyckats igen. Så en riktig feel-good-familje-blogg helt enkelt. 

 

 

http://joannajohansson.forme.se/

Joanna hittade jag via instragram och har inte följt hennes blogg så länge, men alltså så fina bilder och så snygg tjej! Jag fastnade för hennes fina gravidbilder, men ju mer jag läste så fick jag mer inspiration till inredning, barnkläder och ja, ren inspiration helt enkelt. 

 

www.gabriellajoss.com

Gabriella har jag även henne följt på instagram hur länge som helst och ungefär i samma veva som vi fick reda på att vi skulle ha barn, gick hon ut med att hon var gravid. Vill man se en tjej som har den typ ”perfekta gravidkroppen” så ska man kolla in henne. Förutom detta så är hon en så ger hon en ”lust att vara nyttig” i sin graviditet, något som faktiskt gjort att vi har mer juice, frukt och grönt hemma nu än vad vi någonsin haft. Kolla även in henne i Gravid vecka för vecka! Sen gör det ju inget att hon och Fjordor verkar ha ett perfekt förhållande. #relationshipgoals.

 

blogg.loppi.se/claudiaconcha

Kan vi prata om hur cool Claudia Galli Concha är? Jag kommer ihåg henne från Skilda världar och Svensson Svensson, sen försvann hon lite ifrån min radar. Inte förrän jag började kolla in föräldrar hemsidan Loppi som jag hittade henne. Jag älskar att hon är delar med sig av sin vardag, söta Chloe och allt runt omkring. Hennes blogg är typ min ”blogg-inspo”. Blanda hennes blogg med Vanjas blogg och ni har den bloggen som jag vill ha. Älskar att hon dessutom är MFFare!

Jag tror att bloggarna jag läser reflekterar lite över vem jag är som person, hur konstigt det än kan låta. För jag är inte tjejen som endast klär mig i märkeskläder, men jag är inte heller det som är den tjejen som endast är hipster. Undrar om jag kan skapa en egen kategori som heter Mixster, en blandning mellan märkesnörd och hipster, det är ungefär där jag hamnar. 

Listor | föräldrarbloggar, inspobloggar | | Kommentera |

Nu sover han gott..

I 14,5 år fick vi ha världens finaste kise hos oss. En stöttepelare i vått och torrt, en bästa vän för hela familjen.
Men tyvärr så tar allt fint slut. Idag kom dagen som jag försökt att göra mig redo för, men som det aldrig går att vara tillräckligt stark för. Vår fina kise, världens bästa Kaffekatt, fick idag somna in. 
Hur självisk man än vill vara i dessa situationer, så vet man att det inte är rätt för han. Vi har fått ha han länge, men nu gör det mest ont. Det kommer vara tomt att inte kunna mysa med pälsbollen när jag kommer hem till mamma och pappa, ingen som står och skriker vid dörren för att han vill gå ut, för att 5 minuter senare gå in igen. 
Men man får försöka se det från den ljusa sidan. Han har inte ont. Vi har fått ha en underbar katt som vi har många fina minnen med. Tack för allt fina du, jag älskar dig. 
 
 
 
 
 
Vila i frid Kaffe.
2001/04/20 - 2015/09/28
Allmänt 2015 | | Kommentera |

Undrar om det är såhär det kommer vara när P sätter ihop vår säng..

 
Allmänt 2015 | | Kommentera |
Upp