3 dagar med modifast.

Nu har jag kört 3 dagar med modifast. De första 2 dagarna så åt jag 1 riktigt mål mat om dagen och idag (3/1) var första dagen som jag bara åt modifast. Och det märks att kroppen ställer om sig. Dagen har bestått av huvudvärk och trötthet, så jag har sovit och myst med Mini hela dagen.
Nu på kvällen har jag pysslat med Noahs namngivning, och imorgon ska vi skicka ut inbjudan till de personerna som vi vill bjuda. :) Jag kommer lägga upp allt kring Noahs namngivning efter den har varit, vill inte spoila den dagen. 
 
Viktresan | Modifast, viktnedgång, namngivning | |
#1 - - Pillan:

Hejja dej! Mitt paket med Modifast anländer efter helgen och då ska jag köra 4 veckor ren kur! Lika trött på min övervikt...

Grattis till lillen, såå söt :D Jobbigt med havandeskap kan jag tro och förstår att du vill undvika det till nästa graviditet.

Kram Pillan

Svar: Tack så mycket :) vill förbereda dig på att det är ganska tufft med Modifast. Jag tyckte att det var väldigt jobbigt iom att jag har en liten att ta hand om och min ork försvann ganska rejält när jag började med modifast. Ska dock "börja om" på måndag igen. Måste kickstarta min viktnedgång lite.
Sara Nilsson

Upp